Working Hours Monday - Friday 08:00-16:00
Toll Free 1800.899.900

Mining Construction Industry

Сервизен партньор на производителя на промишлени дизелови двигатели

АДРЕС
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. "Никола Й. Вапцаров", 53А
Контакт

НАШАТА МИСИЯ

Майнинг Констръкшън Индъстри" ЕООД e дъщерна компания на фирма “West Balkans Machinery” d.o.o. Р. Сърбия, активна на българския пазар от 2019 год. и е сервизен партньор на производителя на промишлени дизелови двигатели „MTU Friedrichshafen“ GmbH (Mеrcedes Industrial) част от състава на “Rolls-Royce Power Systems” AG.
„MCI“ ЕООД е специализирана в доставката на нови двигатели, резервни части за тях (както и за други марки двигатели), филтри и консумативи за тежка механизация, минни и строителни машини, транспортни средства, селско-стопанска, подемна и транспортна техника. Работим основно с доставчици от западна Европа, като от 2021 година сме оторизиран дистрибутор на фирма „DONALDSON – filtration solutions“ на територията на Р. България. Ние доставяме пълна гама от филтри - горивни, маслени, за охлаждаща течност, въздушни, както и компоненти за изпускателната система на дизелови двигатели, хидравлични филтри, филтърни ситеми за резервоари. Пълна информация за филтрите, можете да намерите на сайта на фирма „Доналдсън“:
С високото ниво на обслужване и качество на предлаганите продукти и услуги, ние можем да предоставим комплексни решения за машините и бизнеса Ви! "Майнинг Констръкшън Индъстри" ЕООД е динамично развиваща се компания, целяща постоянно разширяване на гамата от продукти, поддържани на склад. Екипът от специалисти с богат опит в бизнеса с резервни части за тежка механизация е гаранция за високото качество на предлаганите продукти и за отлично обслужване. В основата на успеха на фирмата стои стремежът да се предлагат на клиентите не просто резервни части, а решения, целящи оптимизация на работата на техниката.

Контакти:

mci.eood@gmail.com - +359 898 843494 – Иван Трайчев
office@mcibg.org - +359 896 763682 – Венцислав Тихолов
office@mcibg.org - +359 894 403907 – Иван Йованович